T: 053 - 5722615
T: 053 - 5725482
M: 06 - 54311322

Over ons

Paul Wijlens Automobielen is een jong, erkend RDW autobedrijf, wat al een aantal jaren actief is in de autobranche en zich gespecialiseerd heeft in de in- en verkoop van gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens van bijna alle merken, waarbij vanzelfsprekend inruil van uw auto ook mogelijk is. Door het beperken van de overheadkosten, kunnen wij onze auto’s tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.

Wij verwelkomen u graag in ons pand aan de Tolstraat 8-b in Haaksbergen, waar u de keuze heeft uit diverse personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. U kunt in alle rust rondkijken en onze occasions staan ruim voor u opgesteld. Uiteraard behoort een proefrit ook tot de mogelijkheden.

Onze doelstelling is het bieden van een volledige mobiliteit op het gebied van een merkdealer, maar op het prijsniveau van een universeel autobedrijf. Doordat ons aanbod aan occasions constant wisselt, kan het zo zijn dat de auto van uw keuze niet aanwezig is. In dit geval kunt u natuurlijk altijd uw wensen bij ons kenbaar maken, zodat wij op zoek kunnen gaan naar de auto van uw keuze.

Let op: wij zijn enkel geopend na telefonische afspraak!